, , web design, , , , web , , , , , web site development, , , , -, web-

Новости
 

Оновленний сайт провiдного постачальника сантехнiки в Україну

22.09.2004

Вiдносини почались з замовлення термiнової розробки презентацiї в березнi 2004 року. Колектив Комори виконав доручення в повному обсязi в заданий термiн. Вже бiльш 800 примiрникiв презентацiї на CD розiйшлося по клiєнтах Гермес-трейдiнг. Презентацiя пройшла 3 модифiкацiї, що пов'язанi з розширенням асортименту продукцiї.

Власнi потужностi студiї Комора дозволяють оперативно тиражувати потрiбну кiлькiсть дискiв, тому стало можливо гнучко пiдiйти до змiн в електронному продуктi. Електронна презентацiя - унiкальний в своєму класi рекламних носiїв чинник, адже нiяку iншу рекламну продукцiю неможливо так оперативно змiнювати та пристосовувати до власних потреб.

Наступним кроком у спiвпрацi стало оновлення сайту Гермес-трейдiнг в межах старого дизайну. Студiя виконала переведення до системи керування сайтом власної розробки iз збереженням старої iнформацiї. В подальшому iнформацiйне наповнення було розширене, так само, як i асортимент Гермесу.

Сьогоднi ми представляємо до уваги та суду Iнтернет спiльноти сайт, повнiстю розроблений Коморою,  з оновленим дизайном та полiпшеними ергономiчними функцiями.

Колектив студiї бажає успiхiв та процвiтання Гермесу.
Цiлком можливим прогнозом є розробка нової версiї презентацiї у вiдповiдностi з новим корпоративним дизайном.

Висловлюємо подяку Руслану Саливону - розробнику минулої версiї сайту за поради та зичливе ставлення.